Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolisti Jānis Timma un Anžejs Pasečņiks trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgas turnīrā Lasvegasā guva pa astoņiem punktiem, taču centra spēlētāja sniegums bija produktīvāks.

Timmas pārstāvētā Orlando "Magic" ar rezultātu 84:94 piekāpās Klīvlendas "Cavaliers".

Timma šajā mačā iesaistījās no rezervistu soliņa un 14:25 minūšu laikā guva astoņus punktus, realizējot divus no astoņiem tālmetieniem un vienīgo izpildīto divpunktu metienu. Viņa kontā arī četras atlēkušās bumbas, viena kļūda un "+/-" koeficients -8.

16 punktus "Magic" rindās guva Džeilens Sagss, bet 15 punkti Dīdžeja Hoga kontā. 15 punktus "Cavaliers" rindās sameta Isāks Okoro.

Savukārt Ņūorleānas "Pelicans", ko šajā turnīrā pārstāv Pasečņiks, ar rezultātu 80:65 pārspēja Oklahomasitijas "Thunder".

Pasečņiks spēli sāka pamatsastāvā, laukumā pavadot 23:20 minūtes. Šajā laikā viņš realizēja četrus no deviņiem divpunktu metieniem, gūstot astoņus punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, izdarīja četras rezultatīvas piespēles, bloķēja vienu metienu, pieļāva piecas kļūdas, nopelnīja trīs piezīmes un spēli noslēdza ar "+/-" koeficientu +8.

"Pelicans" rindās Nadži Māršals bija rezultatīvākais ar 18 punktiem, bet Ārons Vigins "Thunder" rindās izcēlās ar 16 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!