Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs otrdien neizgāja laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, bet viņa pārstāvētā Brulinas "Nets" ar rezultātu 130:96 savā laukumā sagrāva Jūtas "Jazz".

Spēles protokolā norādīts, ka Kurucs laukumā neizgāja izmežģītas potītes traumas dēļ. Savukārt "Nets" zvaigzne nevar spēlēt, jo viņam jāatrodas pašizolācijā.

Kairijs Ērvings šajā mačā guva 29 punktus, nodrošinot "Nets" uzvaru, bet Džerets Elens iekrāja 19 punktus un 18 atlēkušās bumbas. 24 punktus sameta arī Keriss Leverts. Savukārt "Jazz" rindās Donovans Mičels izcēlās ar 31 punktu, bet Džordans Klārksons bija otrais rezultatīvākais Jūtas komandā ar 12 punktiem.

"Nets" spēli iesāka ļoti pārliecinoši, jau pirmajā ceturtdaļā iegūstot vairāk nekā 20 punktu pārsvaru. Visa mača garumā Bruklinas komanda kontrolēja spēles gaitu un nepieļāva "Jazz" vienības atspēlēšanos.

"Nets" komanda šo sezonu iesākusi ar četrām uzvarām un četriem zaudējumiem, bet "Jazz" piedzīvoja trešo zaudējumu septiņās spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!