Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis esot gatavs darīt visu, lai palīdzētu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Vašingtonas "Wizards" izcīnīt uzvaras, viņš sacīja pēc uzvaras pār Šarlotas "Hornets".

Jau vēstīts, ka Porziņģis pirmdien NBA spēlē izcēlās ar 19 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un piecām rezultatīvām piespēlēm, sekmējot "Wizards" uzvaru pār "Hornets" un pārtraucot divu zaudējumu sēriju.

"Iepriekšējās spēlēs nespēlējām tik disciplinēti, mūsu spēlē nebija struktūras. Šoreiz mums izdevās izcīnīt uzvaru. Lielu lomu spēlēja Džordans Gudvins, tagad jācenšas turpināt uzvarēt," pēc spēles medijiem teica Porziņģis.

"Wizards" sastāvā šajā spēlē nebija Bredlija Bīla, un Porziņģis neliedzās, ka spēlēt bez komandas līdera ir citādāk.

"Es cenšos spēlēt savu spēli. Ja Bredlijs spēlē, mana spēle ir vieglāka. Ja viņš nespēlē, tad ir grūtāk, bet es tik un tā mēģinu spēlēt savu spēli. Mēģinu atrast komandas biedrus, spēlēt pareizās izspēles, lai mēs būtu uzvaroša komanda," skaidroja latvietis.

"Man ir zināma pieredze, es zinu, kā jāspēlē basketbols, kā jāatrod situācijas un kā jāpielāgojas. Es gribu spēlēt pareizi un uzvarēt. Ja vajag, lai es gūstu vairāk punktus, tad es to darīšu. Ja vajag atspēlēt komandas biedriem un atbrīvot vietu laukumā, tad darīšu arī to. Esmu gatavs darīt visu, ko treneris vēlas, ja vien tas palīdzēs mums spēlēt labāku basketbolu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!