Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis izlaidīs vēl vienu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" spēli, bet viņa atgriešanās laukumā gaidām šajā nedēļā, vēsta ESPN žurnālists Makmāns.

Porziņģis izlaidis jau trīs iepriekšējās spēles, un arī nākamajā mačā pirmdien pret Čikāgas "Bulls" viņš nepiedalīsies. Latvietis jūt sāpes labajā ceļgalā, un komandas vadība vēlas būt piesardzīga, domājot par latvieša veselību.

Tomēr "Mavericks" vadība esot optimistiski noskaņota, ka šajā nedēļās Porziņģis varētu atgriezties laukumā. Dalasas komandai vēl 8. janvārī plānots mačs pret Denveras "Nuggets" vienību, 10. janvārī norisināsies jau ceturtā cīņa šosezon ar Losandželosas "Lakers" komandu, bet dienu vēlāk "Mavericks" mēros spēkus ar Filadelfijas "76ers" vienību.

Savukārt situācija "Mavericks" rindās uzlabojusies Timam Hārdevejam, kurš iespējams varētu piedalīties jau spēlē pret "Bulls".

Komandas galvenais treneris Riks Kārlails pagaidām bijis izvairīgs sarunās par Porziņģa savainojumu. Kārlails vien noteicis, ka nevar izteikt konkrētas prognozes par basketbolista atlabšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!