Foto: Kadrs no video

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pamazām atveseļojas pēc ikru muskuļa savainojuma, taču Bostonas "Celtics" spēlētāja atgriešanās laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlēs nav prognozējama, sestdien vēstīja tīmekļa vietne "Theathletic.com".

Porziņģis sestdien sarunā ar ziņu portāla žurnālistiem pavēstīja, ka pamazām atveseļojas pēc labās kājas ikru muskuļa sastiepuma, ko viņš guva NBA izslēgšanas spēļu turnīra pirmās kārtas sērijas ceturtajā cīņā ar Maiami "Heat", taču viņa atgriešanās laukumā vēl nav prognozējama.

"Nav konkrēta datuma. Vēl ir par agru par to runāt," sacīja Porziņģis. "Domāju, ka tas kļūs skaidrs, kad sākšu darīt vairāk. Pagaidām vēl tam neesmu pārāk tuvu, taču ceru atveseļoties ātri."

"Es daru visu iespējamo, lai paātrinātu atgriešanos laukumā, jo vēlos to izdarīt pēc iespējas ātrāk. Tomēr, saprotu, ka vissliktākais, iespējams, būtu traumu vēl pasliktināt."

Ārsti prognozē atveseļošanās laiku no divām līdz trim nedēļām.

Savainojumu Porziņģis guva 29.aprīlī, dodoties pēc atlēkušās bumbas un uzkāpjot Taileram Hero uz kājas.

Porziņģis pavēstīja, ka vēl nav sācis skriet un pagaidām darbojas svaru zālē, taču cer drīz sākt nodarbības arī basketbola laukumā.

Pusfinālā "Celtics" ir gaidāma cīņa ar Klīvlendas "Cavaliers" vai Orlando "Magic", šajā sērijā rezultātam esot 3-3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!