Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pēc deguna lūzuma nav iekļauts savainoto spēlētāju sarakstā pirms piektdienas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles ar Dāvja Bertāna pārstāvēto Vašingtonas "Wizards" vienību, ziņo medija "The Dallas Morning News" žurnāliste Kelija Kaplane.

Dalasas "Mavericks" basketbolists trešdien jau trešo reizi pēc kārtas izcēlās ar vismaz 30 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām, Dalasas "Mavericks" mājās ar rezultātu 107:121 piekāpjoties Memfisas "Grizzlies". Liepājnieks gan spēles laikā cieta sadursmē ar Džošu Džeksonu un lauza degunu, bet maču varēja turpināt.

Pēcspēles intervijā Porziņģis norādīja, ka viņam ir lauzts deguns, bet spēlē viņš atgriezies, jo juties labi. Ceturtdien basketbolistam bija paredzētas medicīniskās pārbaudes.

Atšķirībā no Porziņģa spēlē Vašingtonā nevarēs palīdzēt komandas līderis Luka Dončičs, kā arī Sets Karijs, kuru nomāc kreisā ceļgala sāpes, un potīti savainojušais Hosē Huans Barea.

"Mavericks" ar 31 uzvaru 51 spēlē Rietumu konferencē ieņem septīto vietu. Sestajā pozīcijā esošajai Oklahomasitijas "Thunder" ir identiska uzvarēto un zaudēto spēļu attiecība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!