Foto: Zuma Press/Scanpix/LETA

Viens no visu laiku labākajiem Spānijas basketbolistiem Pau Gazols, kurš ar Losandželosas "Lakers" izcīnīja divus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu titulus, slavēja latvieti Kristapu Porziņģi par to, cik veiksmīgi viņš iekļāvies Bostonas "Celtics" sastāvā.

"Celtics" ar Porziņģi sastāvā kļuva par NBA regulārā čempionāta spēcīgāko komandu, tāpēc kā favorīti sagaida izslēgšanas spēles. Bostonas komandas zvaigzne Džeisons Teitums kādā no intervijām teica, ka Porziņģis "Celtics" komandai varētu būt tikpat noderīgs, kā Pau Gazols "Lakers" komandai, palīdzot tai izcīnīt 2009. un 2010. gada NBA čempionu titulus.

"Kobem Po bija ļoti vajadzīgs, lai izcīnītu šos divus čempionu titulus. Šobrīd rodas sajūta, ka Porziņģis bija iztrūkstošā sastāvdaļa manā un komandas ceļā," teica Teitums.

Gazols podkāstā "The LADE Show" ar citu bijušo "Lakers" spēlētāju Lamāru Odomu norādīja, ka tas no Teituma puses bija ļoti labs vēstījums, ko nodot savam komandas biedram.

"Kristaps šajā sezonā spēlē augstā līmenī, viņš lieliski iederas "Celtics" komandā, bet redzēsim, ar ko tas noslēgsies. Gan iekšēji, gan ārēji tas ir ļoti labs vēstījums, ko nodot savam komandas biedram, saviem faniem un savai komandai. Viņš runā par iepriekš notikušiem notikumiem, un tas rada ticības sajūtu," sacīja Gazols.

Iepriekš Porziņģa spēli slavēja cits leģendārs NBA spēka uzbrucējs Kevins Gārnets, kurš pat bauda gatavību dalīties pieredzē ar latvieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!