Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Hjūstonas "Rockets", kas šobrīd spēlē bez savainotā latvieša Rodiona Kuruca, otrdien piedzīvoja 17. zaudējumu regulārā čempionāta spēlēs pēc kārtas, kas ir atkārtots kluba antirekords.

"Rockets" basketbolisti ar rezultātu 107:119 savā laukumā piekāpās Atlantas "Hawks" vienībai.

"Rockets" uzvaru nav izcīnījuši kopš 4. februāra. Šī ir garākā zaudējumu sērija kluba vēsturē kopš 1967./1968. gada sezonas, kad komanda vēl bāzējās Sandjego.

Savukārt Kurucs nav spēlējis kopš 27. februāra, kad viņš guva vēdera muskuļa savainojumu. Šī iemesla dēļ latvietis nav piedalījies jau septiņos mačos pēc kārtas.

"Rockets" rindās 34 punktus guva Viktors Oladipo, 25 punktus pievienoja Džašons Teits, bet 22 punkti Kevina Portera kontā. Uzvarētāju rindās ar 29 punktiem izcēlās Danilo Galināri, 20 punktus un 10 atlēkušās bumbas pievienoja Džons Kolinss, bet 13 punkti un 14 atlēkušās bumbas Treja Janga kontā.

Neraugoties uz 17 zaudējumu sēriju, "Rockets" nav pēdējā vietā NBA Rietumu konferences kopvērtējumā. Tā ar 11 uzvarām ierindojas priekšpēdējā vietā, par divām uzvarām apsteidzot Minesotas "Timberwolves".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!