Foto: F64

Futbola kluba "Liepāja" pussargs Mārtiņš Ķigurs veselības problēmu dēļ Latvijas valstsvienībai izbraukumā uz Nīderlandi un Turciju līdzi nedosies, ziņo Latvijas Futbola federācija (LFF).

Latvijas futbola izlase trešdien ar rezultātu 1:2 piekāpās Melnkalnes izlasei, uzsākot 2022. gada Pasaules kausa kvalifikācijas ciklu.

Spēles pieteikumā nebija pussarga Mārtiņa Ķigura. Jau pirms spēles ar Melnkalni bija gan zināms, ka Ķigurs ir apslimis, kas viņam liedza arī piedalīties valstsvienības treniņos.

Savukārt pēc spēles Kazakevičs atzina, ka savainotie Kaspars Dubra un Vladislavs Gutkovskis vēl tiek gatavoti divām nākamajām spēlēm, bet Ķigura cerības piedalīties spēlēs Nīderlandē un Turcijā speciālists nodēvēja par "drīzāk mazām nekā lielām".

23 gadus vecais limbažnieks visu pieaugušā karjeru pavadījis FK "Liepāja" sistēmā, bet Latvijas izlases godu aizstāvējis deviņās spēlēs.

Tādējādi šobrīd valstsvienības rīcībā palikuši 27 spēlētāji, bet sestdien komandai jātiekas ar Nīderlandes izlasi, kura cikla pirmajā spēlē ar rezultātu 2:4 zaudēja Turcijai. Tieši turki Latvijas valstsvienību uzņems otrdien, pirmajam spēļu "logam" tiekot noslēgtam.

Trešajā G apakšgrupas spēlē Norvēģijas izlase izbraukumā ar rezultātu 3:0 pieveica Gibraltāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!