Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbola federācijas (LFF) prezidents Vadims Ļašenko joprojām tieši neatbild, vai viņš ticies ar uz mūžu no futbola diskvalificēto Oļegu Gavrilovu, un izskanējušo informāciju sauc par provokāciju. To viņš pauda intervijā LTV raidījumā "Sporta Studija".

Portāls "Delfi" pirms divām nedēļām publicēja rakstu "Ļašenko slaveno 'Gorkša sarunu' nopirka no diskvalificētā Gavrilova, apgalvo 'Noah Jūrmala' vadītājs", kurā aprakstītas attiecības starp tā brīža LFF prezidenta amata kandidātu Vadimu Ļašenko un Oļegu Gavrilovu.

Uz žurnālista Reiņa Ošenieka uzdoto jautājumu 8. novembra "Sporta Studijas" raidījumā, vai Ļašenko ticies ar Gavrilovu, LFF prezidents atbildēja: "Es nevaru komentēt provokācijas un baumas. Ir atbilstošas institūcijas, kas var komentēt, un tā ir policija. Kam ir interese, tie var vērsties un interesēties par niansēm. Tas ir viss."

Ļašenko norādīja, ka Latvijas kluba "Noah Jūrmala" vadītājs Aleksandrs Jakubovskis ir iesaistīts trīs krimināllietās par nodokļu nemaksāšanu, spēļu rezultātu ietekmēšanu un parakstu viltošanu. "Šim cilvēkam ir apšaubāma reputācija. Mēs visi zinām, kas notika ar "Noah" komandu, tāpēc zinājām, ka būs pretreakcija. Mēs bijām gatavi. Tāpēc uzskatām, ka tā ir provokācija. Mums jādomā, kā varam rīkoties nākotnē," sacīja Ļašenko.

"Mēs izmeklēsim visu šo stāstu un rakstu. Viens no iespējamajiem momentiem būs, ka mēs iesim uz tiesu. Šeit jāsaprot, ka šiem cilvēkiem nav nekādas robežas. Viņi tikai gaida procesa turpināšanos. Mums jādomā par to, kā varam attīstīt šo sporta veidu un netērēt laiku uz kriminālpersonām. Mēs ar šādām kriminālpersonām varam komunicēt tikai ar policijas starpniecību," teica LFF prezidents.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!