Foto: F64

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Dubra neslēpa savu sašutumu par valstsvienības sniegumu 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra mačā pret Slovēnijas valstsvienību, paužot cerību, ka zemāk komanda vairs nekritīs.

Latvijas izlase ar 0:5 (0:4) piekāpās Slovēnijas valstsvienībai, turpinot neveiksmīgo "Euro 2020" kvalifikāciju. Latvijas izlase četrās spēlēs guvusi tikai vienus vārtus un ielaidusi 13.

"Gribas atvainoties faniem, kas šovakar atnāca mūs atbalstīt. Tā nevar spēlēt. Es ļoti ceru, ka šis būs zemākais punkts, un mēs vienoti mēģināsim tikt no šīs situācijas ārā. Vairs man nav komentāru," sarunā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) sacīja Dubra.

Tik smagu zaudējumu Latvijas izlase pēdējo reizi piedzīvoja 2017. gada martā, kad pēc pārbaudes spēles 0:5 Gruzijā no amata atkāpās galvenais treneris Marians Pahars. Pirms tam Latvijai smagākais zaudējums bija 0:6 viesos "Euro 2016" atlasē pret spēcīgo Nīderlandi. Savu skatītāju priekšā Latvijas izlase ar 0:5 zaudēja Bosnijai un Hercegovinai 2013. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!