Foto: LETA

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Eduards Višņakovs sestdien guva vārtus savā otrajā mačā Beļģijas augstākajā līgā.

Višņakovs izcēlās 82. minūtē, kad palīdzēja viņa pārstāvētajai "KVC Westerlo" vienībai izlīdzināt mača rezultātu, izbraukumā spēlējot pret "Mechelen" vienību. Cīņa noslēdzās neizšķirti 2:2 (0:1)

Vēl tikai 30. augustā Višņakovs debitēja savas komandas rindās, laukumā dodoties 72. minūtē. Taču šoreiz Latvijas uzbrucējs bija jau sākumsastāvā.

"KVC Westerlo" pēdējās četrās spēlēs nav izcīnījusi nevienu uzvaru - divreiz piedzīvoti zaudējumi, bet divreiz futbolisti cīnījušies neizšķirti.

Kā zināms, 25 gadus vecais Višņakovs oficiāli no Polijas kluba Hožuvas "Ruch" uz "KVC Westerlo" pārnāca vien augusta beigās.

Karjeras laikā Višņakovs ir pārstāvējis arī Rīgas "Daugavu", "Ventspili", Kazahstānas komandu Karagandas "Šahtjor" un Lodzas "Widzew" no Polijas.

Latvijas valstsvienības rindās Višņakovs ir aizvadījis 12 spēles, taču vārtus pagaidām vēl nav guvis. Septembra sākumā Višņakovs izgāja uz maiņu 2016. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē pret Turciju.

"KVC Westerlo" klubs dibināts 1933. gadā, bet pirms iepriekšējās sezonas tas atgriezās Beļģijas augstākajā līgā, ierindojoties 11. vietā 16 vienību konkurencē. Savukārt šosezon vienība ar sešiem punktiem septiņās spēlēs atrodama 14. pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!