Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" zvaigzne Sidnijs Krosbijs pozitīvi komentēja latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa efektīgo pēcspēles metiena mēģinājumu.

Atgādinām, ka otrdien "Senators" ar rezultātu 2:3 pēcspēles metienu sērijā zaudēja Bostonas "Bruins" komandai. "Bullīšu" sērijā piedalījās arī Daugaviņš, kurš atraktīvā veidā centās apspēlēt vārtsargu, bet viņam tas neizdevās.

"Jau pierasts katru vakaru redzēt vienas un tās pašas kustības. Prieks, ka kāds izmēģina kaut ko citādāku," portālā "post-gazette.com" citēts Krosbijs. "Protams, ja kāds gūst vārtus, par to runā vairāk. Daugaviņš par to saņēma nedaudz kritikas, bet man ar viņa izpildīto metienu nav problēmas."

"Es skatījos šo spēli un biju pārsteigts," turpināja Krosbijs. "Es domāju, ka viņam bija ļoti laba iespēja gūt vārtus. Kad spēlētājs mēģina kaut ko tādu, tad nekad nevar zināt, ko sagaidīt. Ja ripa viņam būtu noslīdējusi no nūjas un ielidojusi laukuma stūrī, tad man būtu citādākas sajūtas. Es domāju, ka viņam bija ļoti laba iespēja. Tā bija kreatīva epizode un viņš gandrīz guva vārtus. Viņam, iespējams, bija labāka iespēja gūt vārtus nekā citiem pēcspēles metiena izpildītājiem."

Pats Daugaviņš pēc mača atzina, ka, nerealizējot šo pēcspēles metienu, viņš šobrīd izskatās muļķīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!