Foto: F64

Latvijas hokeja izlase, gatavojoties pasaules čempionātam, pagūs atstrādāt visu līdz pēdējam, uzskata valstsvienības uzbrucējs Mārtiņš Cipulis.

Kā ziņots, Latvijas hokeja izlase, priekšpēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules meistarsacīkstēm piektdien Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra ietvaros savā laukumā ar 5:1 pieveica Slovākiju.

"Spriežot pēc rezultāta, varētu teikt, ka esam pilnībā saspēlējušies, taču īstenībā vēl ir laiks, un vēl treniņi priekšā," skaidroja otro vārtu autors Cipulis, piektdienas spēli novērtējot kā labu. "Domāju, ka tajos visu atstrādāsim līdz pēdējam, un viss būs kārtībā."

Pirms šī mača Latvijas valstsvienība pārbaudes spēlēs bija piedzīvojusi piecus zaudējumus un vienu uzvaru, tikai vienā spēlē gūstot vairāk kā vienus vārtus. Piektdienas mačā pret Slovākiju Latvijas izlase izdarīja piecus precīzus metienus. Bez Cipuļa vēl pa reizei izcēlās Roberts Bukarts un Kaspars Daugaviņš, bet divus vārtus iemeta Jānis Sprukts.

"Šoreiz vairāk pievērsām uzmanību uzbrukumu noslēguma fāzei," pauda Cipulis. "Šīs ir pēdējās pārbaudes spēles pirms čempionāta, papildus gatavošanos nevar vairs atlikt."

Kā panākuma atslēgu Cipulis nosauca nosargātos vārtus spēles pirmajā periodā. "Šī bija viena no retajām reizēm, kad mēs spēles sākumā neielaidām golu, līdz ar to bija vieglāk spēlēt."

Sestdien abas komandas "Arēnā Rīga" tiksies atkal. Šī Latvijas izlasei būs pēdējā pārbaudes spēle pirms pasaules čempionāta.

"Sestdien viss sāksies no nulles," stāstīja Latvijas hokejists, uzsverot, ka atbildes spēle pret slovākiem būs pavisam citāda. "Arī viņi gatavojas un atbrauca uz Latviju uzvarēt."

Pasaules čempionāts no 1. līdz 17.maijam risināsies Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā. Latvija A apakšgrupā tiksies ar Zviedriju, Kanādu, Čehiju, Šveici, Franciju, Vāciju un Austriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!