Foto: F64

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš pēc spēles ar Slovākiju atzina, ka šajā mačā izcīnīta ļoti vērtīga uzvara, lai gan brīžiem komandā esot iestājusies "panika", ziņo ārvalstu mediji.

Kā ziņojām, Latvijas izlase šai spēlē trīsreiz realizēja skaitlisko vairākumu un izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas, kļūstot par A grupas kopvērtējuma līderiem.

"Iespaidi no spēles ar Slovākiju labi, uzvarējām un ieguvām vērtīgus punktus," portāls "championat.ru" citē Kasparu Daugaviņu. "Sen neesam tik labi iesākuši. Svarīgi ir turnīra sākumā iegūt punktus, pārliecībai. Kopumā nospēlējām labi, lai gan bija momenti, kad mums sākās panika. Taču savācāmies un novedām spēli līdz uzvarai."

"Vai sensācija ir tas, ka Latvija ir pirmajā vietā grupā? Nezinu, mēs tabulu nepētām, gatavojamies nākamajai spēlei," uzsver Latvijas izlases kapteinis. "Mēs katru gadu atbraucam cīnīties par "play off", tas ir mūsu mērķis visos pasaules čempionātos. Tālāk jau visādi brīnumi var notikt."

"Pēc zaudējuma ar 1:10 Krievijai itāļi būs sadusmojušies, skries uz priekšu, viņiem nav, ko zaudēt. Mums ir jānoskaņojas uz to, ka viegli nebūs," par gaidāmo maču ar Itālijas izlasi saka pieredzējušais uzbrucējs. "Itāļi arī spēlē agresīvi, mums būs jādarbojas akurāti."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!