Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien, 27. decembrī, zaudējumu piedzīvoja Teodora Bļugera pārstāvētā vienība Pitsburgas "Penguins", kas ar 1:5 (1:1, 0:3, 0:1) piekāpās Ņujorkas "Islanders".

"Penguins" decembri sāka ar septiņu uzvaru sēriju, bet tagad piedzīvoja trešo zaudējumu pēdējās četrās cīņās.

Bļugers nospēlēja 15:14 minūtes, no kurām 3:18 minūtes laukumā bija mazākumā. Viņa kontā divi metieni pa vārtiem, divi bloķēti metieni un viens spēka paņēmiens, bet spēli latviešu uzbrucējs noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu "-1".

Jau spēles 63. sekundē Anderss Lī vadībā izvirzīja ņujorkiešus, bet spēles 16. minūtē Pjēram-Olivjē Žozefam izdevās izlīdzināt rezultātu. Uzvaru mačā "Islanders" nodrošināja otrajā periodā, kad divas reizes precīzs bija Metjū Barzals un reizi vēl Džošs Beilijs, panākot 4:1. Pēdējā trešdaļā savus otros vārtus spēlē guva arī Lī, nodrošinot "Islanders" uzvaru ar 5:1.

Otrdien NHL bija paredzēta arī Zemgus Girgensona pārstāvētās komandas Bufalo "Sabres" spēle pret Elvja Merzļikina vienību Kolumbusas "Blue Jackets", tomēr Bufalo valdošo laika apstākļu dēļ "Sabres" šobrīd nevar doties izbraukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!