Foto: AP/Scanpix/LETA

Latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņu sāks pret Nešvilas "Predators".

Kaut gan Vankūverai naktī uz piektdienu regulārais čempionāts vēl ir jānoslēdz pret Vinipegas "Jets", šobrīd pretinieks Rietumu konferences ceturtdaļfinālā jau ir zināms. "Predators" vienību "Canucks" uzvarējusi visās trijās šīs sezonas savstarpējās spēlēs, tāpēc to šobrīd var uzskatīt par gana parocīgu pretinieku.

"Predators" ar 82 spēles nopelnītiem 99 punktiem Rietumu konferencē ir sestajā vietā, kamēr "Canucks" ar 109 punktiem 81 mačā ir otrā. Komandas aizvadīs sēriju līdz četrām uzvarām, tai sākoties 21. vai 22. aprīlī.

Bļugeram šī būs iespēja izcīnīt otro Stenlija kausu pēc kārtas. Iegūt hokeja prestižāko balvu viņam izdevās pērn kopā ar Vegasas "Golden Knights". Šajā regulārajā sezonā Latvijas uzbrucējs 67 mačos iekrājis 28 (6+22) punktus, kas ir atkārtots viņa NHL karjeras rezultativitātes rekords. Cīņā pret "Jets" komandu Bļugers šo sasniegumu var uzlabot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!