Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā otrdien Bostonas "Bruins" bez latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa ar rezultātu 3:2 (2:1, 0:0, 1:1) savā laukumā pārspēja Otavas "Senators".

Daugaviņš atkal nedebitēja "Bruins" rindās, jo viņš vēl nav ieguvis darba atļauju ASV. Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā Daugaviņa bijušais klubs "Senators" ievietoja uzbrucēju neaizsargāto spēlētāju sarakstā un  trešdien viņu izvēlējās "Bruins".

Uzvarētājiem ar vārtu guvumiem izcēlās Davids Krejči, Tailers Seguins un Neitans Hortons, bet "Senators" rindās vārtus guva Kolins Grīnings un Andrē Benoits.

Tikmēr savainojumu guva viens no "Bruins" komandas līderiem Patrīss Beržerons, kuram pretinieks ar elkoni iesita pa galvu.

Citā spēlē Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Vinipegas "Jets" ar rezultātu 2:5 (1:1, 1:2, 0:2) izbraukumā piekāpās Ņujorkas "Islanders".

Kulda atkal palika "Jets" vienības rezervē.

Vinipegas komandas labā abus vārtus guva Pols Postma, bet "Islanders" labā precīzi meta Anders Lī, Kolins Makdonalds, Frans Nīlsens, Mets Mulsons un Džons Tavaress.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Jets" ar 38 punktiem 38 spēlēs ir trešajā pozīcijā, bet "Bruins" ar 50 punktiem 35 spēlēs ir ceturtajā pozīcijā. "Jets" ir pozīciju augstāk par "Bruins", jo ir Dienvidaustrumu divīzijas līderis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!