Foto: LETA

Gatavību pievienoties Latvijas hokeja izlases treniņnometnei pirms pasaules čempionāta Rīgā esot apliecinājis vārtsargs Kristers Gudļevskis, vēsta portāls "hokejazinas.com".

30 gadus vecais Gudļevskis aizvada ļoti veiksmīgu sezonu Zviedrijas otrajā spēcīgākās līgas "Allsvenskan" klubā Ērnšeldsvīkas "MoDo", un viņš 39 spēlēs vidēji mačā ielaiž 1,88 vārtus un atvaira 92% metienu.

"MoDo" šajā sezonā uzvarēja "Allsvenskan" regulārajā čempionātā, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā tā tiksies ar Solnas AIK, kurā spēlē cits latviešu hokejists Renārs Krastenbergs.

Latvijas valstsvienība neoficiālus treniņus sāks marta beigās, bet oficiālai treniņnometnei starts tiks dots aprīļa pirmajā nedēļā. Gudļevskis apliecināja, ka pēc sezonas beigām dosies uz valstsvienības treniņnometni.

Gudļevskis Latvijas izlasi pārstāvējis četros pasaules čempionātos, un 14 spēlēs vidēji ielaidis 3,07 vārtus un atvairījis 89,6% metienu.

Latvijas hokejisti pasaules čempionātā spēlēs B grupā ar Kanādu, Čehiju, Šveici, Slovākiju, Norvēģiju, Kazahstānu un Slovēniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!