Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien graujošu uzvaru izcīnīja Losandželosas "Kings", kas ar rezultātu 7:0 sagrāva Toronto "Maple Leafs".

"Kings" pārliecinošo uzvaru garantēja Džefs Kārters, kurš guva divus vārtus, bet pa vienam "golam" sameta Dastins Brauns, Taners Pērsons, Tailers Tofoli, Kails Clifords un Dvaits Kings. Savukārt Losandželosas komandas vārtsargs Peters Budajs atvairīja visus 19 "Maple Leafs" spēlētāju izdarītos metienus, izcīnot savu 13. sauso spēli karjerā.

Tikmēr ar trīs vārtiem izcēlās Vinipegas "Jets" debitants Patriks Laine, kurš sekmēja savas komandas uzvaru pār Dalasas "Stars" – 8:2. Tagad Laines kontā ir 11 vārti 14 spēlēs, un viņš ir tikai ceturtais spēlētājs, kurš 18 gadu vecumā izcēlies ar diviem "hat-trick".

"Vārtus gūt vienmēr ir lieliski. Esmu lepns par sevi un par savu komandu. Ir fantastiski būt par līgas labāko vārtu guvēju," pēc spēles teica Laine.

Savukārt deviņu zaudējumu sēriju pārtrauca Vankūveras "Canacks", kas ar 5:3 pārspēja Ņujorkas "Rangers". Līdz ar to pārtrūka ņujorkiešu piecu spēļu uzvaru sērija.

"Canucks" komandā divreiz precīzs bija Aleksandrs Barovs, bet reizi vārtus guva Luī Ēriksons, Henriks Sedīns un Svens Berči. "Rangers" komandā precīzi meta Pāvels Bučņevičs, Riks Nešs un Mika Zibanejads.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!