Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Maskavas "Spartak" nav mierā ar latviešu uzbrucēja Mika Indraša noslēgto līgumu Vācijā un sola tiesāties.

Kā ziņots, Indrašis karjeru turpinās Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) komandā Šveningenes "Wild Wings", kaut gan jūnijā "Spartak" paziņoja, ka uzbrucējs spēlēs šīs vienības rindās.

Pēc teju nedēļu ilgas klusēšanas Indrašis noliedza, ka viņam būtu spēkā esošs līgums ar "Spartak" klubu, akcentējot, ka tajā spēlēt negrasoties. Tiesa, latvietis joprojām atrodams Maskavas komandas pieteikumā.

"Spartak" jau iepriekš uzsvēra, ka Indrašim vajadzēs kompensēt lauzto vienošanos. ""Spartak" ir sašutis par ziņām, ka Miks Indrašis ir noslēdzis līgumu ar citu Eiropas komandu, kaut gan viņam ir spēkā kontrakts ar mums," portāls "Championat.com" citē "Spartak" kluba paziņojumu. "KHL līgumi ir atzīti Starptautiskajā Ledus hokeja federācijā (IIHF), tāpēc domstarpības starp "Spartak" un Indraši tiks risinātas tiesas ceļā."

"Tomēr šajā situācijā runājam par cienu pret visu Krievijas hokeju, tāpēc rēķināmies ar atbalstu no KHL un Krievijas Hokeja federācijas," norādījis klubs.

"Championat" ziņo, ka Indraša līguma vērtība ir 17 miljoni rubļu sezonā jeb aptuveni 286 000 eiro, un par līguma laušanu latvietim būtu jāmaksā trešdaļa no šīs summas jeb ap 95 000 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!