Latvijas hokeja vārtsargs Ivars Punnenovs otrdien atgriezās laukumā pēc savainojuma izārstēšanas, taču viņa pārstāvētā Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) klubs Langnavas "Tigers" ar rezultātu 0:1 piekāpās Rapersvīles "Jona Lakers" vienībai.

Punnenovs šajā mačā atvairīja 26 no 27 pretinieku metieniem, vienīgos vārtus ielaižot pirmā perioda izskaņā, kad "Tigers" atradās mazākumā.

Gatavojoties šai sezonai Punnenovs guva gūžas savainojumu, kas viņam neļāva piedalīties pirmajos četros mačos. Pirms šīs spēles latvietis pagarināja līgumu ar "Lakers" vienību.

"Tigers" sastāvā spēlēja arī Toms Andersons, kurš laukumā bija 08:14 minūtes, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, nopelnīja divu minūšu noraidījumu, bloķēja trīs pretinieku metienus un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu, un Rihards Melnalksnis, kurš nospēlēja 07:05 minūtes un uzvarēja piecos no deviņiem iemetieniem.

Vēl vienā Šveices čempionāta spēlē Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" izbraukumā ar rezultātu 3:2 pagarinājumā pieveica "Ambri-Piotta".

Ķēniņš laukumā pavadīja 16:42 minūtes, vienreiz meta pa vārtiem, kā arī nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!