"Zemgale"/LLU piektdien svinēja uzvaru "Optibet" hokeja līgas (OHL) pusfināla trešajā spēlē, sērijā līdz četrām uzvarām iegūstot vadību ar 2-1.

Jelgavnieki viesos ar rezultātu 3:1 (0:0, 3:0, 0:1) pārspēja "Mogo"/LSPA komandu.

Spēles pirmajā periodā vārtsargi Henrijs Ančs un Rihards Cimermanis atstāja savus vārtus neieņemtus, bet viesi visus trīs vārtus guva otrā perioda pirmajā pusē, kad vienas minūtes un 29 sekunžu laikā trīsreiz izmantoja iespējas vairākumā.

Otrā perioda piektajā minūtē "Zemgale"/LLU tika pie iespējas spēlēt piecatā pret trijiem un ātri šo izdevību izmantoja, veiksmīgi vārtu priekšā nocīnoties Aleksandram Novikovam. Turpinājumā, spēlējot pret četriem pretiniekiem, pēc Novikova un Emīla Ģēģera piespēlēm Frenks Razgals meistarīgi apstrādāja ripu un dubultoja ciemiņu pārsvaru.

Viesi ātri tika pie iespējas spēlēt vēl vienā vairākumā, kuru pēc Razgala piespēles realizēja Novikovs. Trīs minūtes un 20 sekundes pirms pamatlaika beigām Daniels Mūrnieks vienus vārtus atguva, bet rīdzinieki nepaguva izglābties no zaudējuma.

Sērijas pirmajā spēlē pirmdien "Mogo"/LSPA pēc atspēlēšanās pagarinājumā uzvarēja ar rezultātu 4:3, bet otrajā jelgavnieki revanšējās ar 3:0.

Otrā pusfināla sērijā "Olimp"/'Venta 2002" ir vadībā ar 2-0 pret "Liepāju".

Finālā iekļūs tā komanda, kura pirmā izcīnīs četras uzvaras. Finālsērijas pirmais mačs paredzēts 7. aprīlī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!