Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Amerikānis Endrū Tabiti un Kubas bokseris Juniers Dortikoss ir sajūsmināti par gaidāmo Pasaules Boksa supersērijas (WBSS) pusfināla cīņu Rīgā.

Jau ziņots, ka Rīgā 15. jūnijā notiks abi WBSS pusfināli smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kg). Bez Tabiti un Dortikosa cīņas, par vietu pusfinālā cīnīsies arī Mairis Briedis un polis Kšištofs Glovackis.

"Tas ir gods, un esmu sajūsmināts par cīņu Rīgā. Tā ir skaista pilsēta ar lieliskiem cilvēkiem un kultūru," turnīra oficiālajā paziņojumā par gaidāmo cīņu "Arēnā Rīga" teica Dortikoss. "Cīņas plāns būs ļoti vienkāršs – Tabiti uzzinās to, kāpēc mani sauc par "nokauta dakteri". Tabiti tas būs ļoti sāpīgi, neraugoties uz to, vai cīņa būs gara, vai īsa."

"Nespēju sagaidīt ringa zvanu, jo Tabiti ir šķērslis manā ceļā uz finālu. Es viņam pārbraukšu pāri kā vilciens. Es uzvarēšu pusfinālā, lai arī ko tas maksātu," viņš turpināja. "Es beidzot pierādīšu, ka esmu labākais smagā svara bokseris pasaulē. Fani visā pasaulē un Rīgā var sagaidīt "nokauta daktera" labāko versiju. Es ar savu dūri gatavojos radīt uguņošanu. Rīgā tā būs vēsturiska nakts."

Lai arī Tabiti bija nedaudz piezemētāks savos izteicienos, tomēr arī viņš ir vēlas apliecināt visaugstākajā līmenī.

"Es nevaru sagaidīt cīņu Rīgā," teica Tabiti. "Esmu ilgi gaidījis iespēju, lai pierādītu, ka esmu viens no labākajiem pasaulē šajā divīzijā. Es ticu, ka šajā cīņā es varēšu pierādīt, ka esmu pasaules čempiona titula cienīgs. Esmu disciplinēts, pacietīgs un ar labu boksa IQ, tāpēc esmu pārliecināts par uzvaru pār Dortikosu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!