Foto: DELFI
LETA. Latvijas bokseri Aleksejs Āboltiņš un Emīls Ahadovs pirmdien piedzīvoja neveiksmi Krievijā notiekošā Eiropas junioru čempionāta astotdaļfināla cīņās, noslēdzot dalību sacensībās.

Svara kategorijā līdz 70 kilogramiem Āboltiņš pēc punktiem piekāpās Vācijas pārstāvim Veziram Agirmanam, kuram uzvaru atdeva visi trīs tiesneši.

Kā ziņots, pirms tam sestdien priekšsacīkšu kārtas cīņā Āboliņš pēc punktiem pieveica moldāvu Aleksandru Čiobanu. Divi no tiesnešiem uzvaru atdeva Āboltiņam, bet viens - viņa pretiniekam.

Tikmēr Ahadovs savā pirmajā cīņā turnīrā svarā līdz 80 kilogramiem astotdaļfinālā piekāpās Filipam Forisam no Polijas. Forisam otrajā raundā fiksēta uzvara ar tehnisko nokautu.

Arī pārējie Latvijas bokseri no sacensībām jau izstājušies - Ritvars Šuļga svarā līdz 60 kilogramiem priekšsacīkšu kārtā pēc punktiem piekāpās Vācijas pārstāvim Denisam Gaši, Edgars Koržeņevskis svarā līdz 57 kilogramiem priekšsacīkstēs arī pēc punktiem piekāpās anglim Raienam Gārneram, bet Sergejs Hodjusins svarā līdz 50 kilogramiem astotdaļfinālā pēc tiesnešu vērtējuma zaudēja Ahmentam Otcu no Turcijas.

Kā zināms, oktobra beigās Horvātijā notika Eiropas jaunatnes čempionāts, kurā no Latvijas sportistiem līdz ceturtdaļfinālam aizkļuva Artjoms Hanevičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!