Foto: LETA
Bijusī vieglatlēte Ieva Zunda atstājusi SIA "Latvijas Nacionālais sporta centrs" valdi, liecina Zundas ieraksts sociālajos tīklos.

"Ir pienācis laiks, kad esmu nolēmusi noslēgt savu karjeru Latvijas Nacionālajā sporta centrā, vienlaikus arī sporta centrā "Mežaparks" un "BKTS Sigulda". Milzīgu paldies saku Izglītības un zinātnes ministrijai un (IZM sporta departamenta vadītājam) Edgaram Severam personīgi, par izrādīto uzticību 8+ gadu garumā un ikvienam ar ko bija iespēja sadarboties šai laikā," tviterī ierakstīja Zunda.

Pērnā gada rudenī Uzņēmumu reģistrā tika reģistrēta sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Latvijas Nacionālais sporta centrs", kas izveidota, apvienojot četras valsts kapitālsabiedrības – Kultūras un sporta centru "Daugavas stadions", Bobsleja un kamaniņu trasi "Sigulda"", Tenisa centru "Lielupe"" un Sporta centru "Mežaparks".

Zunda sākumā bija sporta centrs "Mežaparks" vadītāja, tad viņai uzticēja arī tenisa centra "Lielupe" vadīšanu, bet kopš 2021. gada nogales Zunda vadīja arī Siguldas trasi jeb "BKTS Sigulda".

2022. gada septembrī, kad izveidoja "Latvijas Nacionālo sporta centru", Zunda piekrita darboties valdē, tomēr tikai uz laiku. "Šo amata pienākumu esmu uzņēmusies īslaicīgi, līdz konkursa kārtībā tiks iecelts jauns valdes loceklis. Manas atbildības sfēras būs sports, finanses, mārketings un pārdošana, sporta centrs "Mežaparks" un ledus trase "Sigulda"," 2022. gada rudenī sarunā ar mediju MVP teica Zunda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!