Foto: AFP/Scanpix

Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis pirmdien publicētajā ATP pasaules ranga sarakstā zaudējis divas pozīcijas, bet WTA sieviešu rangā Jeļena Ostapenko nokritusi vienu, bet Anastasija Sevastova – divas pozīcijas zemāk.

ATP rangā Gulbis pēc divu pozīciju zaudēšanas šobrīd atrodas 81.vietā. No citiem Latvijas tenisistiem Mārtiņš Podžus ir 522.vietā, kas ir četru pozīciju kāpums, Jānis Podžus saglabājis 859.vietu, bet Miķelis Lībieties ir 863.vietā. Vēl Mikus Losbergs atrodas 1762.vietā.

Savukārt Ostapenko sieviešu tenisa rangā no 79.vietas noslīdēja uz 80.pozīciju, bet Anastasija Sevastova šobrīd ir 112.vietā, piedzīvojot divu vietu kritumu. Vēl Diāna Marcinkeviča ir 455.vietā, kamēr Laura Gulbe atrodas 1070.pozīcijā.

ATP ranga līderpozīcijā atrodas Novāks Džokovičs, kuram seko Endijs Marejs, Rodžers Federers, Stens Vavrinka, Rafaels Nadals, Tomašs Berdihs, Davids Ferers, Kei Nišikori, Rišārs Gaskē un Žo-Vilfrīds Tsonga.

Savukārt WTA rangā pirmajā pozīcijā joprojām ir Serēna Viljamsa, aiz kuras atrodas Simona Halepa, Garbīne Muguruza, Marija Šarapova, Agņeška Radvanska, Petra Kvitova, Venusa Viljamsa, Flavia Peneta, Lūsija Safarova un Angelika Kerbere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!