Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko pārī ar Ludmilu Kičenoku no Ukrainas trešdien otrajā kārtā izstājās no Sinsinati "Premier 5" sērijas turnīra dubultspēlēm.

Ostapenko un Kičenoka ar rezultātu 2-6, 3-6 otrās kārtas cīņā piekāpās čehietei Lucijai Hradeckai un slovēnietei Andrejai Klepačai, kuras izliktas ar astoto numuru.

Pirmajā setā latvietes un ukrainietes duets nonāca zaudētājos ar 0-5, un tikai noslēgumā spēja uzvarēt divus geimus. Savukārt otrajā setā Ostapenko komanda lauza pretinieču servi un panāca 2-1, taču uzreiz pašas nenosargāja savu servi. Tad abu dueti apmainījās ar breikiem, bet noslēgumā čehiete un slovēniete uzvarēja trīs geimus pēc kārtas un svinēja drošu uzvaru.

Par iekļūšanu otrajā kārtā Ostapenko duets nopelnīja 105 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Latvijas tenisiste WTA dubultspēļu rangā ieņem 32. vietu, bet viņas pāriniece Ludmila Kičenoka no Ukrainas atrodama 43. pozīcijā. Hradecka rangā ierindojas 21. vietā, bet Klepaču ir 30. pozīcijā.

Jau ziņots, ka Ostapenko vienspēļu pirmajā kārtā ar rezultātu 2-6, 7-6 (7:3), 3-6 zaudēja Jūlijai Putincevai no Kazahstānas. Vadošā Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova pirmajā kārtā ar rezultātu 6-7 (3:7), 7-6 (7:4), 4-6 zaudēja Svetlanai Kuzņecovai no Krievijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!