Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš atzīst, ka viņa savainotā potīte nesadzija tik ātri, kā bija plānots, tāpēc viņš ar savu pārinieku Edgaru Toču bija spiesti izlaist Maskavā notiekošā Eiropas čempionāta grupu turnīra trešo spēli.

Tā kā Pļaviņš/Točs atteicās no A grupas trešās spēles, viņiem tika piešķirts tehniskais zaudējums 0-2 (0:21, 0:21) pret norvēģiem Kristianu Sērumu un Annešu Mūlu.

"Diemžēl spēlē pret norvēģiem bija jānoņemas traumas dēļ. Nebija vērts riskēt. Kāja nedzīst tā, kā bija plānots, jo laikam slodze ir pārāk liela. Būšu sevi pārvērtējis ar tik ātru atgriešanos. Daudzi teica, ka tā būs, bet es nepaklausīju. Skatīsimies, kā būs rītdien. Mums šķiet, ka mums pietiek, lai tiktu ārā no grupas," savā sociālā tīkla "Twitter" profilā skaidroja Pļaviņš.

Latvieši saglabā iespējas iekļūt izslēgšanas spēlēs, ja vien Krievijas duets Ruslans Bikanovs un Valērijs Samodajs neuzvarēs austriešus Aleksandru Hūberu un Kristoferu Dresleru.

Pļaviņš potīti savainoja Pasaules tūres posmā Portugāles pilsētā Ešpiņu, taču toreiz pat kājas savainojums nepatraucēja izcīnīt bronzas medaļas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!