Foto: LETA

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerības kausa spēlē izcīnīja uzvaru pateicoties aktīvākai un agresīvākai spēlei, pēc mača atzina galvenais treneris Artis Ābols.

Atgādinām, ka Cerības kausa ceturtdaļfināla trešajā spēlē Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 3:2 pagarinājumā bija pārāki pār latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Doņeckas "Donbass", sērijā izvirzoties vadībā ar 2-1.

"Šādas spēles ir labas. Bija cīņa un nebija nozīmes kādā kausā spēlējam," Ābols citēts "Donbass" mājaslapā internetā. "Spēlētāji parādīja raksturu, izlīdzināja rezultātu un pagarinājumā izrāva uzvaru."

"Sākām spēlēt daudz aktīvāk, agresīvāk, nedevām pretiniekiem daudz laika, un tas panāca lūzumu mačā. Ja pirmos vārtus guvām pretuzbrukumā, izmantojot "Donbass" kļūdu, tad otrie bija visas spēles garumā parādītā spēka spiediena nopelns," skaidroja speciālists.

Tikmēr "Donbass" treneris Sergejs Naumovs pēc zaudējuma sacīja: "Zaudētās spēles vienmēr komentēt ir vieglāk nekā uzvarētās, jo uzreiz ir redzamas mūsu kļūdas. Protams, nevaru būt apmierināts ar to, kā spēlēja komanda, kad ielaidām vārtus. Taču puiši centās un varēja šodien uzvarēt. Manuprāt, pagarinājums izdevās patiesi fantastisks, taču ne mums par labu."

Svētdien abas komandas aizvadīs sērijas izšķirošo, pēdējo spēli. Ja pēc četrām spēlēm rezultāts sērijā būs neizšķirts 2:2, tad sērijas uzvarētājs tiks noskaidrots pēcspēles metienu sērijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!