Foto: F64

Arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienības Maskavas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Andrejs Safronovs otrdien apstiprinājis, ka komandā turpinās strādāt latviešu speciālists Harijs Vītoliņš.

"Harijs paliks mūsu klubā. Strādāsim tālāk," Safronovs izteicās intervijā laikrakstam "Sovetskij sport", piebilstot: "Viņu aicināja ne tikai Rīgas "Dinamo"."

Kā ziņots, Vītoliņš jau ilgstoši strādā kā bijušā Latvijas izlases galvenā trenera Oļega Znaroka palīgs Maskavas "Dinamo" komandā, ar kuru divus gadus pēc kārtas izdevies izcīnīt Gagarina kausu.

Tomēr pagājušajā nedēļā pats Vītoliņš medijiem atklāja, ka viņam piedāvāts kļūt par Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" galveno treneri.

Piedāvājums stāties Rīgas kluba priekšgalā izskanējis vēl nupat aizvadītās sezonas izslēgšanas spēļu turnīra laikā, bet tad Vītoliņš atteicies sākt sarunas ar Rīgas "Dinamo" komandas vadību, jo vēlējies koncentrēties tikai darbam ar Maskavas vienību.

Tāpat Vītoliņš iepriekš neslēpa, ka vēlētos savus spēkus izmēģināt arī kā galvenais treneris.

Kopš somu speciālista Pekas Rautakallio atlaišanas Rīgas "Dinamo" galvenā trenera pienākumu veicējs ir Artis Ābols, kura iespējas kļūt par pilntiesīgu galveno treneri iepriekš Rīgas kluba vadība vērtēja kā augstas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!