Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandām Vladivostokas "Admiral", Zagrebas "Medveščak", Novosibirskas "Sibirj" un Bratislavas "Slovan" parādsaistību dēļ aizliegts pieteikt jaunus spēlētājus, pavēstījusi līga.

KHL komandām garantijas par šo sezonu bija jāsniedz līdz 30.aprīlim, tomēr tagad atklājies, ka šīm četrām komandām joprojām nav izdevies nokārtot saistības par pagājušo sezonu. Līdz ar to vienībām pagaidām aizliegts pieteikt jaunus spēlētājus.

Zīmīgi, ka "Sibirj" pašlaik ir KHL Austrumu konferences līdere, bet "Admiral" rindās spēlē latviešu aizsargs Oskars Bārtulis.

"Ņemot vērā situāciju, kādā šobrīd ir ekonomika pasaulē un līgā, sūdzēties nedrīkst," pirmdien Bārtulis intervijā raidījumam "Sporta studija" teica par finansiālo situāciju "Admiral" vienībā.

Tāpat ceturtdien izskanēja informācija, ka "Soči" komanda spēlētājiem nav vairākus mēnešus maksājusi algas un pat apsver iespēju izstāties no līgas, tomēr vienības vadība to noliedza.

Šajā KHL sezonā piedalās 28 komandas.

Kā zināms, Latvijas vienībai Rīgas "Dinamo" pagājušajā sezonā arī bija parādsaistības pret spēlētājiem, tomēr viss tika nokārtots vēl līdz 30. aprīlim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!