Foto: LETA

Pirmdien amerikāņu uzbrucējs Kails Vilsons aizvadīja savu pirmo spēli "Arēnā Rīga", kad Rīgas "Dinamo" "Latvijas Dzelzceļa" kausa pirmajā mačā tikās ar Jaroslavļas "Lokomotiv" vienību, un bija pārsteigts par te valdošo atmosfēru.

"Atmosfēra šeit ir neticama! Izskatījās, ka arēna ir pārpildīta –fani nepārtraukti dzied un skandē saukļus. Kā mums ir moments – tā uzreiz ir vēl lielāks troksnis. Atmosfēra šeit tiešām ir lieliska, jau tagad zinu, ka šis gads šeit būs patīkams!" intervijā kluba mājas lapā izteicies hokejists.

"Spēle bija laba. Pirmais periods bija tāds – uz augšu un leju, bet mēs pratām nomierināties un spēlēt tā, kā bija ieplānots. Spēli izdevās uzvarēt un tagad tikai jāturpina tādā pat veidā," saka Vilsons. "Mans sniegums līdzīgi kā komandai – pirmais periods bija, kāds bija. Ledus arī bija nedaudz mīksts, bet tad ieskrējos līdz ar komandu. Guvām labus vārtus vairākumā. Divu vārtu pārsvars vēl nav nekas, kā guvām trešos, radās drošības sajūta."

Runājot par nākamo turnīra spēli, uzbrucējs solīja, ka arī šajā komanda cīnīsies par uzvaru. "Ir jāuzvar pirmais mačs, lai to izdarītu arī otrajā," viņš norādīja. "Šis bija solis tuvāk turnīra finālam. Arī otrdien jāizcīna uzvara, un to mēs arī centīsimies darīt. Pret Kazaņas "Ak Bars" spēlējām arī Prāgā. Tā bija smaga spēle un skaidrs, ka arī Rīgā būs sīva cīkstēšanās. Jāspēlē vienkārši un uz vārtiem jāizdara daudz metienu, tad mēs varēsim izcīnīt vēl vienu uzvaru."

Spēle pret "Ak Bars" sāksies pl. 19.30, bet pirms tam, pl.15.30 savstarpēju maču aizvadīs divas B grupas komandas, Minskas "Dinamo" un Sanktpēterburgas SKA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!