Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Iznalizējot Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences finālsērijas trešo spēli, līga nolēmusi sodīt mača tiesnešus, ziņo "Sport-Ekspress".

Kā izdevumam kļuvis zināms, trešās spēles tiesneši Aleksejs Aņisimovs un Konstantīns Oļeņins saņems disciplināru sodu un viņiem netiks izmaksāta alga par sestdienas maču, taču sērijas ceurto spēli viņiem atļauts tiesāt.

Oficiāli KHL tiesnešu sodīšanu nekomentē.

Kā ziņojām, pēc papildus apspriedēm KHL Disciplinārā komisija piespriedusi diskvalifikāciju uz četrām spēlēm Maskavas CSKA uzbrucējam Džefam Pletam par incidentu mačā ar SKA, par kuru spēles laikā viņš saņēma vien divu minūšu noraidījumu.

KHL Rietumu konferences finālsērijā, kas ilgs līdz četrām uzvarām, Maskavas CSKA ir vadībā pār Sanktpēterburgas SKA ar 3-0.

Pēc šīs spēles Maskavas CSKA iesniedza KHL Disciplinārajā komisijā pretenziju par tiesnešu lēmumiem 19 spēles epizodēs, turklāt divos gadījumos tika pieprasīts lielāks noraidījuma laiks pretinieku komandas spēlētājiem. Disciplinārā komisija šo iesniegumu izskatīja, taču nekādas izmaiņas spēles protokolā neieviesa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!