Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Marcels Hosa pēc uzvaras jaunās sezonas atklāšanas spēlē pār Minskas "Dinamo" bija apmierināts gan ar savu, gan komandas sniegumu.

Kā zināms, savā pirmajā jaunās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas spēlē Rīgas "Dinamo" uzvarēja ar 2:1.

Hosa atzina, ka komanda pieļāva muļķīgu kļūdu, kas neļāva Telkvistam aizvadīt sauso spēli. "Pirmā spēle sezonā un mājās izvērtās pietiekoši sīva un saspringta, īpaši mača galotnē. Pēc muļķīgas kļūdas zaudējām vārtus un "Telljam" neizdevās sausā spēle," atzina uzbrucējs." Bet viss ir labs, kas labi beidzas – mača izskaņa tiešām bija nedaudz dramatiska. Šī uzvara mums ir devusi vēl lielāku pārliecību turpmākajām sezonas spēlēm."

Slovāku uzbrucējs kopumā ir apmierināts gan ar savu, gan komandas sniegumu, jo galvenais noteikums - uzvara spēlē - tika panākts. "Esmu apmierināts ar savu šīsdienas spēli. Arī ar komandas sniegumu kopumā esmu apmierināts. Pie rezultāta 2:0 mēs pieļāvām kļūdu – neizraidījām ripu ārpus savas zonas un devām pretiniekam iespēju, kuru Minska arī izmantoja. No šīm kļūdām ir jāmācās, labi, ka šodien ieguvām trīs punktus, nevis zaudējām divus – katrs punkts ir svarīgs. Sezona būs gara un grūta, tūlīt mums būs smags izbraukums," norāda Hosa.

Marcels uzteica arī līdzjutējus, kuri "Arēnā Rīga" vienmēr rada neaprakstāmu atmosfēru. "Atmosfēra šodien "Arēnā" bija neticama!" hokejists atzina."Šo esmu teicis vienmēr – Rīgas publika man vienmēr ir patikusi. Kad spēli atbalsta Rīgas fani, tie prot radīt neaprakstāmu atmosfēru. Pat spēlēt pret Rīgas "Dinamo" ir patīkami."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!