Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ņujorkas "Islanders" aizsargs Ļubomirs Višņovskis nav devies pāri okeānam uz savu klubu, bet kopā ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Bratislavas komandu "Slovan" gatavojas spēlei pret Prāgas "Sparta", par ko riskē saņemt sodu, vēsta ārzemju mediji.

Beidzoties Nacionālās Hokeja līgas (NHL) lokautam, hokejisti, kas pārtraukuma laikā pievienojās KHL klubiem, devušies atpakaļ uz Ameriku, bet Višņovskis ir palicis Slovēnijas klubā un gatavojas 15.janvāra izbraukuma mačam pret Prāgas "Lev", raksta čehu prese.

Ja slovēņu aizsargs izlaidīs Ņujorkas "Islanders" treniņnometnes sākumu, viņam tiks piemērota diskvalifikācija. To apstiprinājis NHL viceprezidents Bils Deilijs, kurš norāda, ka "Islanders" nedomā atļaut Višņovskim spēlēt KHL.

"Višņovskis nedrīkst spēlēt KHL bez "Islanders" atļaujas. KHL apgalvo, ka neļaus viņam spēlēt. Skatīsimies, kas notiks tālāk," saka NHL viceprezidents.

Jaunā NHL sezona sāksies 19. janvārī, kad paredzēta arī Ņujorkas "Islanders" pirmā spēle Ņūdžersijas "Devils".

Bratislavas "Slovan" rindās Višņovskis šosezon aizvadījis 17 KHL mačus, kuros guvis sešus vārtus un izdarījis 10 rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!