Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Vitālijs Pavlovs zaudējumā Maskavas "Spartak" vaino sīkas kļūdas, kas noveda pie nelabvēlīga rezultāta šai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē, ar kuru rīdzinieki atklāja sezonas pirmo mājas spēļu sēriju.

Kā ziņojām, Maskavas "Spartak" šai spēlē uzvarēja ar 3:1 (0:0, 0:0, 3:1).

"Spēli, manuprāt, iesākām labi. Cik vien spējām, izdarījām spiedienu uz viņu vārtiem. Spējām arī izturēt mazākumu, kad bijām trijatā. Spēles likteni izšķīra mazās kļūdas," pēc mača atzina Vitālijs Pavlovs, kuram šī bija pirmā spēle pēc jaunā līguma noslēgšanas. "Pirmos vārtus ielaidām, kad paši bijām vairākumā. Arī otro vārtu zaudējumā virkne mazo kļūdu, kad izšķīra spēles likteni."

"Pats jutos normāli. Es gatavojos un trenējos, tā kā viss kārtībā. Ja godīgi, tad piedāvājumu pievienoties "Dinamo" nebiju gaidījis. Bija zvans, jautāja, vai gribu pievienoties, un es uzreiz piekritu," saka hokejists.

Nākamā spēle komandai būs sestdien, 2. septembrī, "Arēnā Rīga" pret Maskavas "Dinamo" vienību, ko pārstāv Mārtiņš Karsums.

"Pirmkārt, ir jābūt agresīvākiem," spēles plānu iesaka Pavlovs. "Kā arī vairākumā ir jābūt vairāk metieniem pa vārtiem. Un, kā jau teicu, šīs mazās kļūdas. To skaits ir jāsamazina, tad arī rezultāts būs labāks."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!