Foto: LETA
Pirms gaidāmās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izbraukuma spēles Maskavā ar vietējo "Spartak" komandu Rīgas "Dinamo" nesatraucas par mājinieku vārtsarga Džefa Glāsa "sauso" uzvaru sēriju, vēsta krievu prese.

"Mēs neuztraucamies un nepārdzīvojam par Glāsa "sauso" spēļu sēriju," intervijā "RIA Novosti" saka "Dinamo" uzbrucējs Marcels Hosa. "Mums ir tāds pat sezonas sākums kā viņiem. Mēs esam guvuši tieši tikpat vārtu cik viņi - septiņus. Spēle droši vien nebūs pārāk rezultatīva, bet mēs pirmajos divos mačos esam parādījuši, kā ir jāgatavojas spēlēm, tā ir jādara visu sezonu, un es ceru, ka no Maskavas mēs aizbrauksim ar punktiem."

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" jauno KHL sezonu iesāka ar uzvaru mājās pār Minskas "Dinamo", bet izbraukumā ar 5:1 uzvarēja Zagrebas "Medveščak". Trešdien Maskavā rīdzinieki tiksies ar "Spartak".

Savukārt Maskavas "Spartak" ir uzvarējuši "Atlant" un "Slovan", turklāt abās spēlēs Džefs Glāss neielaida savos vārtos nevienu ripu - mači noslēdzās attiecīgi ar 2:0 un 5:0 maskaviešu labā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!