Foto: F64

Rīgas ''Dinamo'' otrdien ar 1:2 savā laukumā zaudēto spēli pret Habarovskas ''Amur'' klātienē vēroja tikai 3821 skatītājs, kas ir šīs sezonas antirekords ''Arēnā Rīga'', liecina Kontinentālās hokeja līgas (KHL) oficiālā informācija.

Iepriekšējais sezonas antirekords - 3888 skatītāji tika atzīmēts 4. janvāra spēlē pret Bratislavas ''Slovan'', kas bija ''Dinamo'' priekšpēdējā spēle Kari Heikilas vadībā. Tā bija nākamā spēle pēc rekordskaita - 10 300 skatītājiem, kas 28. decembrī skatījās spēli pret Pētera Skudras vadīto Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'', kurā spēlēja arī Kaspars Daugaviņš.

Absolūti mazākais skatītāju daudzums ''Dinamo'' spēlē Rīgā atzīmēts spēlē pret ''Slovan'' 2014. gada novembrī.

Spēle pret ''Amur'' rīdziniekiem bija viena no neizteiksmīgākajām šajā sezonā, kad uz pretinieku vārtiem mājinieki izdarīja tikai 13 metienus salīdzinājumā ar viesu 43. Turklāt jau pirmajā trešdaļā traumas dēļ, iespējams, uz visu atlikušo sezonu ''Dinamo'' zaudēja savu labāko vārtu guvēju - amerikāni Timu Sestito.

Desmit spēles līdz regulārā čempionāta beigām ''Dinamo'' ieņem 12. vietu KHL Rietumu konferencē no astoņnieka atpaliekot 14 punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!