Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" izlēmis mājsēdes laikā nemainīt mājas spēļu sākuma laiku, noskaidroja portāls "Delfi".

Īsi pēc Ministru kabineta izsludinātajiem Covid-19 ierobežojumiem, kas paredz mājsēdi līdz 15. novembrim, "Dinamo" paziņoja, ka ierobežojumu laikā spēles tiks aizvadītas agrāk nekā iepriekš plānots.

Izmaiņas gan nav sagaidītas. Klubs portālam "Delfi" skaidroja, ka spēļu sākuma laiks nav mainīts, jo komandantstundas laikā profesionāliem sportistiem ļauts pildīt darba pienākumus. Spēles gan, protams, norisināsies bez skatītāju klātbūtnes.

Tālab "Dinamo" trešdien Sanktpēterburgas SKA vienību uzņems pulksten 19.30, kā tas bijis ierasts līdz šim. Arīdzan citas spēles darba dienās sāksies pulksten 19.30, bet mači brīvdienās tiks aizvadīti 17.00.

"Mēs aicinām, ja tas ir iespējams, pārcelt spēļu laikus, lai tās beigtos līdz lokdaunam," Latvijas Televīzijai iepriekš atzina Izglītības un Zinātnes ministrijas (IZM) Sporta departamenta direktors Edgars Severs. "Protams, saprotam gadījumus, kuros ir līgumi par televīzijas tiešraidēm. Anotācijā speciāli izskaidrojām, ka profesionālie sportisti drīkst pildīt savus pienākumus lokdauna laikā."

Rīgas "Dinamo" pēc 22 spēlēm sakrājusi 20 punktus, kas tai ļauj atrasties desmitajā vietā Rietumu konferencē. Klubs pāris kārtas ieņēma vietu labāko astotniekā, tomēr pēc negaidītās šķiršanās no Sergeja Zubova piedzīvojis divus "sausos" zaudējumus, komandu vadot Valērijam Kuļibabam.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!