Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ufas "Salavat Julajev" deviņi pārstāvji inficējušies ar Covid-19, kas liegs vienībai pirmdien, 10. janvārī aizvadīt spēli Rīgā pret vietējo "Dinamo" komandu, ziņots līgas mājaslapā. Abas komandas trešdien aizvadīja spēli Ufā.

Ceturtdien deviņiem "Salavat Julajev" komandas pārstāvjiem PCR tests uzrādījis inficēšanos ar Covid-19, ziņo KHL. Dienu iepriekš Rīgas "Dinamo" tieši viesojās Ufā, rezultatīvā spēlē zaudējot ar rezultātu 4:6.

Šī iemesla dēļ līgas vadība izlēmusi, ka Ufas komanda 8. janvārī neaizvadīs spēli izbraukumā pret Helsinku "Jokerit", bet 10. janvārī neviesosies pie Rīgas "Dinamo" vienības.

Lēmums par iespēju spēles aizvadīt citā datumā tiks pieņemts nākotnē, uzsvērts līgas paziņojumā.

Tādējādi atcelta arī otrā no trijām mājas spēlēm, kuras Rīgas "Dinamo" komandai bija ieplānotas pēc 2022. gada pirmā izbraukuma. "Dinamo" vienībai piektdien vajadzēja "Arēnā Rīga" tikties ar Jekaterinburgas "Avtomobiļist" vienību, kura arī Covid-19 gadījumu dēļ nevarēja ierasties Rīgā.

Nākamo spēli "dinamieši" aizvadīs trešdien, 12. janvārī, kad uzņems Minskas "Dinamo" komandu, bet pēc tam rīdzinieki dosies četru spēļu izbraukumā.

"Dinamieši" ar 37 punktiem 45 spēlēs saglabā pēdējo, 12. vietu Rietumu konferencē.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!