Foto: RIA Novosti/Scanpix

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas labāko uzbrucēju atzīts Ņižņijnovgorodas „Torpedo” uzbrucējs Mihails Varnakovs, vēsta līgas oficiālā mājaslapa internetā.

Atgādinām, ka „Torpedo” Gagarina kausa Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-3 pārspēja Latvijas klubu Rīgas „Dinamo”, iekļūstot nākamajā kārtā.

Varnakovs septiņās spēlēs guva sešus vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles. Tāpat viņš 31 reizi meta pa „Dinamo” vārtiem un iekrāja lietderības koeficentu +5.

Savukārt par labāko vārtsargu atzina Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītās Maskavas „Dinamo” pārstāvi Aleksandru Jerjomenko. Viņš Maskavas komandas vārtus sargāja visās četrās spēlēs, atvairot 96,2 procentus pretinieku metienus un vidēji mačā ielaida vienu ripu. Vienā spēlē viņš palika nepārspēts.

Jau vēstījām, ka Maskavas „Dinamo” sērijā ar 4-0 pieveica Minskas „Dinamo”, un Rietumu konferences pusfinālā Maskavas klubs spēkosies ar „Torpedo” vienību.

Savukārt par labāko aizsargu nosauca Endrjū Hatčinsonu no AstanasBaris”, kurš septiņās spēlēs guva trīs vārtus, izdarīja trīs rezultatīvas piespēles un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficentu +3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!