Foto: F64

Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka pusfināla cīņu aizvadīs ceturtdien pulksten 4.00 pēc Latvijas laika.

Latvijas duetam pēc triumfa ceturtdaļfinālā pār kanādietēm Heteru Bensliju un Brendiju Vilkersoni pusfināla cīņa jāaizvada ceturtdien. Sportistes tajā tiksies ar austrālietēm Mariafi Artačo del Solaru un Talikvu Klensiju.

Graudiņa/Kravčenoka aizvadīs otro pusfināla spēli pēc secības. Tā norisināsies pulksten 4.00 pēc Latvijas laika jeb pulksten 10.00 Tokijā.

Graudiņa/Kravčenoka pret Artačo del Solaru/Klensiju spēkojušās četras reizes, abiem duetiem uzvaras dalot uz pusēm.

2019. gadā austrālietes kļuva par pasaules čempionāta bronzas medaļas ieguvējām, kā arī septiņas reizes uzvarējušas Pasaules tūres posmos.

Latvijas sporta līdzjutējiem saprātīgākā laikā norisināsies otrs pusfināls, kuram trešdienas rītā kvalificējās Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs. Duets ar Norvēģijas pludmales volejbolistiem Andersu Molu un Kristiānu Sērumu pusfināla cīņu aizvadīs pulksten 15.00 pēc Latvijas laika (pulksten 21.00 Tokijā).

Ziņots, ka Graudiņa un Kravčenoka pretinieces no Kanādas pārspēja trijos setos. Volejbolistes pēc trešdien izcīnītā panākuma pauda pietiekami lielu pārliecību par saviem spēkiem. "Mēs zinājām, ka uzvarēsim, mums bija iekšā šī pārliecība. Mēs negribējām skaļi to teikt," pēc mača sarunā ar žurnālistiem neslēpa Graudiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!