Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Latvijas tenisistes Jeļena Ostapenko un Anastasija Sevastova Tokijas olimpisko spēļu dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā ar rezultātu 6-4, 1-6, 5:10 zaudēja austrālietēm Samantai Stosurai un Elenai Peresai.

Līdz ar to Latvijas tenisistes šajās olimpiskajās spēlēs palika bez uzvarām.

Spēles sākums abu duetu izpildījumā bija līdzīgs, bet pie rezultāta 3-3 latvietes lauza pretinieču servi un breika pārsvaru noturēja līdz seta beigām. Otrajā setā notikumus kontrolēja austrālietes, kuras uzvarēja piecus geimus pēc kārtas. No šāda deficīta atspēlēties nebija iespējams.

Trešais sets ritēja līdz kādas komandas desmit gūtiem punktiem. Iesākumā Ostapenko un Sevastova darbojās veiksmīgi un bija vadībā ar 5:4, taču austrālietes maču noslēdza ar sešiem gūtiem punktiem pēc kārtas.

Jau vēstīts, ka dienas pirmajā spēlē Sevastova trīs setu cīņā piekāpās Francijas tenisistei Fionai Ferro, bet Ostapenko savā trīs setu mačā piekāpās krievietei Jeļenai Vesņinai.

Portāls "Delfi" piedāvāja tenisa dubultspēļu turnīra pirmās kārtas mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!