Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI
Biatlona integritātes savienība (BIU), kas starptautiskā līmenī izskata dažādus iespējamos pārkāpumus šajā sporta veidā, nav ierosinājusi lietu pret treneri Māru Čakaru, kuru Latvijas Biatlona federācija (LBF) nevēlējās redzēt starptautiskās sacensībās.

Neoficiāli portālam "Delfi" zināms, ka BIU saņēmusi anonīmus signālus par iespējamo problēmu Latvijas biatlona komandā un informējusi par to LBF. Tomēr LBF prezidents Kaspars Sakniņš pirms tam raidījumā "Aizmugure" sacīja, ka BIU ir uzsākusi lietu pret treneri Čakaru un tas bijis viens no iemesliem, kādēļ LBF neturpinājusi sadarbību ar biatlona speciālistu. Sakniņa teiktais nesaskan ar BIU sniegto skaidrojumu Čakara lietā.

Sakniņš Latvijas medijiem izteicās, ka, iesaistoties Latvijas olimpiskajai komitejai (LOK), atrisināts jautājums par LOV finansējumu, minēto trīs sportistu treneru naudu novirzot citiem speciālistiem, ne Čakaram. Tomēr Birkentāla intervija LTV raidījumam "Sporta studija", kas publicēta otrdien, rada lielāku neskaidrību arī šajā jautājumā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!