Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē restorānā "Trīs pavāri" norisinājās Rīgas Viskija kluba organizētās Single malt vakariņas, kurās bija iespējams degustēt piecu Skotijas reģionu viskijus. Katram viskijam restorāna šefpavāri bija pieskaņojuši atbilstošu maltīti, kas daudziem atklāja šī dzēriena lielisko saderību ar ēdienu, portālam "Tasty.lv" vēsta pasākuma rīkotāji.

Vakariņas baudīja gan viskija eksperti, gan vairākas sabiedrībā pazīstamas personas, kas novērtēja degustācijas vadītāja, viskija eksperta Ginta Sniedzes izvēli. Viesiem tika pasniegti Lowland, Speyside, Islands, Islay un Highland reģionu viskiji – katrs ar savu neatkārtojamu raksturu.

Rīgas Viskija klubs ir salīdzinoši jauns nodibinājums - tas izveidots šopavasar. Kluba misija ir sniegt zināšanas un dalīties pieredzē ar tiem, kam interesē Single malt viskijs - dzēriens, kas tiek izgatavots no augstvērtīgākā spirta pasaulē, tā pamatā izmantojot miežu iesalu. Plānots, ka Rīgas Viskija klubs arī turpmāk organizēs dažādus pasākumus: degustācijas, tikšanās ar ekspertiem, viskija vakariņas un pat braucienus uz viskija ražotnēm Skotijā un citviet.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!