Foto: Publicitātes attēli
11. jūlijā par godu Starptautiskajai šokolādes dienai saldumu zīmols "Laima" dāvina Šokolādes svētkus Rīgas iedzīvotājiem un viesiem. Šajā dienā ikviens šokolādes cienītājs ir aicināts ciemos fabrikas "Laima" pagalmā, Miera ielā 22, kur būs sarūpēta daudzveidīga svētku programma gan lieliem, gan maziem, informē "Orkla Latvija" komunikācijas direktore Lineta Mikša.

No pulksten 16 līdz 23 fabrikas "Laima" pagalmā kopā ar pasākuma vadītājiem Leldi un Aivi Ceriņiem pasākuma apmeklētāji varēs iesaistīties vairākās aktivitātēs, tostarp iemūžināt mirkļus fotostūrī un pie mīlestības sienas, pārbaudīt spēkus saldumbolā, piedalīties šoko bingo, bet mazākos viesus priecēs iespēja griezties karuselī, kā arī tikšanās ar Lācīti Ķepainīti un Vāverīti. Organizatoru pārstāve atklāj, ka papildus tam visam gaidāmi vēl daudzi citi gardi un interesanti pārsteigumi.

Pasākumā uz skatuves no pulksten 19 līdz 19.30 ar akustisko koncertu uzstāsies Kriss Noa, savukārt no pulksten 21 līdz 22 muzicēs grupa "Carnival Youth".

Informācijai par pasākuma norisi seko te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!