Foto: DELFI
12. jūlijā VEF kvartālā aizvadīts festivāls "Burger&Design", vienuviet pulcinot modes un ielu ēdiena baudītājus. Pasākuma apmeklētāji varēja novērtēt pašmāju un Baltijas valstu dizaineru darinājumus, kā arī Latvijas populārāko "street food" ēdinātāju piedāvājumu.

Pasākums tapis, Rīgas Dizaina tirgus organizatorei Mārai Narcisei apvienojot spēkus ar VEF vasaras burgeru festivāla organizatoru Edgaru Svenci. "Šis ir pirmais šāda mēroga pasākums, bet jau redzam lielu potenciālu un vēlamies attīstīt šāda koncepta festivālu arī nākotnē. Kvartālu attīstība pilsētā virza rīdzinieku brīvā laika pavadīšanu ārpus restorāniem un lielveikaliem. Un te tad arī ir brīva niša mūsu pilotprojektam "Burger & Design festivālam," – tā Svencis.

"Burger & Design" festivāla laikā varēja baudīt 15 Latvijas iecienītāko "street food" ēdinātāju piedāvājumu visdažādākām gaumēm. Ēdinātāji bija parūpējušies arī par plašu vegānisko ēdienu klāstu. Savukārt modes gardēži varēja mielot acis un izvēlēties vairāk nekā 70 Baltijas valstu dizaineru darinājumus – mūsdienīgas un aktuālas modes, mākslas un interjera preces. Par festivāla muzikālo noskaņu rūpējās Dj Rise, pasākumam piešķirot vasarīgu svētku sajūtu.

Lūk, ieskats pasākuma norisē:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!