Pēdējos gados Rīgā atvērtas daudzas jaunas ēstuves – katrai gaumei. Ja nav laika gaidīt, bet gribas paēst ātri un garšīgi, kurp doties?

"Delfi" apkopojis vairākas ēdināšanas iestādes, ko vērts apmeklēt, ja garšo ātrās uzkodas. Sarakstā ir ne tikai klasiskas burgernīcas, bet arī kafejnīcas veģetāriešiem un vegāniem, ēstuves Austrumu virtuves cienītājiem un tiem, kas gremdējas nostalģijā pēc vecmāmiņas gatavotā ēdiena garšas.

Apskatā iekļāvām ēdienus, kuriem pievērst uzmanību, izpētot, cik lielas porcijas tiek piedāvātas un cik maksā populārākie ēdieni no piedāvājuma.

"Street Fries Kitchen"

Neliels, bet ļoti omulīgs restorāniņš pašā Rīgas sirdī – vecpilsētā, līdzās universālveikalam "Galerija Centrs". Interjers veidots klasisku amerikāņu daineru stilā, apmeklētājiem ļaujot justies kā kādas Holivudas filmas varoņiem. Restorāns jau kopš 2013. gada savus viesus priecē ar amerikāņu un Rietumeiropas ēdieniem. Līdzās klasiskiem burgeriem, kraukšķīgai vistai un frī kartupeļiem tiek piedāvātas pufīgas pankūkas, beļģu vafeles un pat šakšuka. Porcijas ir lielas, ejot projām, noteikti vairs nebūsi izsalcis!

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!