Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Lai atgrieztu dzīvību klusajā galvaspilsētas sirdī, 10. martā startēja "Vecrīgas modināšanas nedēļa", kas ilgs līdz pat 19. martam. Šo nedēļu ievada Vecrīgas "Street Food festivāls", kas piektdienas vakarā nobāzējās Kaļķu un Vaļņu ielas rajonā, lai gardās lustes turpinātu visas sestdienas garumā. Gardēžiem, piemēram, mests izaicinājums notiesāt dažādu stiprumu asos vistas spārniņus, bet mazākie kulināri varēja pulcēties "Mazo pavāru Street Food meistarklasēs"!

Vienuviet pulcējās dažādi "Street Food" jeb ielu ēdiena meistari, kas piedāvāja garšas no dažādām pasaules malām. Protams, neiztikt arī pēc ielu ēdienu klasikas – burgeriem un citiem līdzi paņemamiem našķiem. Cik gardi un skanīgi Vecrīgā gājis, vari lūkot fotogrāfijās!

Taču, ja nepaguvi apmeklēt "Street Food festivālu", nebēdā – vēl vari paspēt doties uz "Vecrīgas restorānu un bāru nedēļu". Ar īpašiem piedāvājumiem priecēs restorāni "Amber", "Barents", "B Bārs restorāns", "Beef Room", "Gūtenbergs", "Kaļķu vārti" un citi. Visu piedāvājumu atradīsi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!